JUHUU!

TÄttäräää! Ei tuossa vuoden vaihteessa ihan siltä tuntunut, että tulisin tämän päivän näkemään, mutta niin vaan meikälikka sai kaikki tämän lukuvuoden koulutehtävät pakettiin, purkkiin, finaaliin, ihan sama mihin, mutta valmiiksi. On tullut suunniteltua työvaatetusta postinjakajalle vaatetusfysiologian tunneilla, reputettua AMK-urani ensimmäinen tentti(ja saatua uusinnasta ykkönen, elämäni paras ykkönen!!), tehtyä markkinointisuunnitelmaa, portfoliota muodin sosiologiasta ja psykologiasta ja muutama miesten mallisto. Niin ja hitto kaikki ne syksynkin kurssit, joita en enää edes muista. Kuvissa viimeiseksi eli noin puolisen tuntia sitten palautettu, miesten pukumallisto, johon oon yllättäen todella tyytyväinen. Ennakko-odotuksien mukaan luulin tehtävää tylsäksi, mutta mitä vielä, kiva se oli.

Helpotus on suuri ja oon noin miljoona kertaa enemmän lomafiiliksissä nyt, kun mikään tehtävä ei jää rästiin tai vaivaamaan mielen perukoille! On vähän sellanen olo kun alkais ihan oikeesti ensimmäinen kunnollinen kesäloma johonkin miljoonaan vuoteen. JUHUU!