AINA MUKANA

Onko teillä tavaroita, joita ennen ette poistu kotiovesta? Sellaisia, joita vähän väkisinkin koitatte kantaa mukananne joka paikkaan, vaikka ette pakosti edes tarvitsisikaan niitä? No multa löytyis muutama, jotka oli viime perjantaina niin sulassa sovussa odottamassa reppuun pääsyä, että oli pakko napata niistä kuva!

puhelin, lompakko, kalenteri, vesipullo ja huulirasva saatu blogin kautta

1. Puhelin ja kuulokkeet.
Okei, myönnän, olen niitä ihmisiä, jotka joutuvat hieman paniikinomaiseen tilaan, jos jätän puhelimeni kotiin. Tätä tapahtuu kuitenkin suhteellisen harvoin, sillä mulla on tapana tuikata kuulokkeet korviin ja musiikit pauhaamaan jo kotona ulkovaatteita pukiessa. Uusi puhelimeni, Samsungin Galaxy Alpha muuten kulkee tällä hetkellä reteästi Lindexin suht överissä arskapussukassa. Ostin sen kylläkin ihan oikeaa tarkoitustaan varten, mutta puhelin sujahti sinne kuin varkain, kun olen ollut liian laiska ostaakseni suojakuoria.

2. Avaimet.
Joiden mukana pitämisestä olen erittäin ylpeä. Olen asunut Helsingissä nyt mitä, puolitoista vuotta, enkä ole onnistunut jättämään avaimia kotiin vielä_kertaakaan!!! Koputan puuta ja taputan olkapäätäni, sillä ennen muinoin lukitsin itseni ihan säännöllisesti oven väärälle puolelle.

3. Huulirasva.
Tai itseasiassa mikä muu tahansa huulihärpäke, jota olen aamulla päättänyt käyttää. Olen hyväksynyt sen tosiasian, että olen niitä naisia, jotka eivät todellakaan palaudu kotiin päivän rientojen jälkeen samannäköisenä kuin aamulla lähtiessään, enkä jaksa enää kantaa mukanani korjaussarjaa. Mutta huuliasia pitää aina olla. Tällä hetkellä se on ollut useimmiten huulirasva, sillä jostain syystä huuleni ovat muistatuttaneet lähinnä korppua.

4. Kalenteri.
Kesti monta vuotta oppia käyttämään kalenteria ja kun opin, en voi elää ilman sitä. Millä mä muuten muistaisin mitä kaikkea mun pitäisi tehdä ja minne oon luvannut mennä? No en millään. Kalenterin sivut ovat olleet viimeiset kaksi kuukautta niiiiin karmaisevan täynnä koulujuttuja, että oon nähnyt asiasta jo untakin. Siinä mun kalenterista loppui sivut ja päivät 12.3 eli silloin, kun heitän reissureppuni selkään. Hehe, stressiä enough?

5. Vesipullo.
Ihan vain siksi, etten kärvistelisi kotiin palatessani järkyttävän hedarin kourissa. Ja siksi, että oon aina todella janoinen.

6. Lompakko.
Jonka sisällä on ihan liian paksu korttipinkka, vaikka oikeasti tarvitsisin vain matkakortin, opiskelijakortin ja pankkikortin. Tuo pyhä kolminaisuus mahtuisi hieman pienenpäänkin nyssykkään, mutta tuo Vansin on niin kiva, etten aatellut luopua ennen kuin hajoaa lopullisesti.

+ aurinkoiseen aikaan eli juhuu, tässä juuri ollaan kynnyksellä, mukana kulkee myös aina aurinkolasit. Tai oikeastaan ne kyllä kasvaa kiinni mun nenänvarteeni aika vahvasti heti, kun niiden käyttäminen alkaa olla korrektia.