YHDET UNOHTUNEET JUMITUSVAATTEET

”Etsivä löytää!”, sanoo yksi niistä monista idioottivarmoista suomalaisista sanonnoista ja niin sanon minäkin. Lähdin meinaan metsälle omien kuvakansioideni syövereihin. Tiesin, että jotain olen unohtanut julkaista, en vain muistanut mitä. Ja sitten törmäsin näihin, helmikuun alussa otettuihin kuviin minusta pörröisestä itsestäni. En tiedä oliko kohde oikea, mutta julkaistaan nyt muutama huulipunalla kuorrutettu Pauliina ihan tiistain kunniaksi.

TAKKI JA FARKUT H&M/ KAULAHUIVI ZARA/ KANGASKASSI* CHEAP MONDAY/ NEULEPAITA MONKI/ NILKKURIT NELLY/
*saatu blogin kautta

Samassa takissa ja huivissa olen muuten hengaillut läpi talven. Meinasin itseasiassa olla julkaisematta koko kuvia, kun mietin, että ootte varmaan nähneet nämä jo tuhannesti. Sitten muistin, että oon näinä pimeinä kuukausina tainnut keskittyä hippasen enemmän koululla tönöttämiseen kuin asukuvien ikuistamiseen.

Vedin ne niskaani tänäänkin, kun kömmin peiton alta hieman kuuden jälkeen ja raahauduin juurikin sinne koululle vääntämään suunnittelutehtävääni. Seurana ei tosin ollut ihan noin freshi mimmi. Voitaisiin puhua ennemminkin lievistä silmäpussista ja stressinäppylöistä, mutta niistä puhuminen on niin kovin ikävystyttävää. Oon ennemmin hiljaa jaa teen jotain kivaa! Niinku vaikka keitän kupin teetä ja meen seisomaan kuumaan suihkuun. Jospa sinne katoisi nuo aiemmin mainitut epäkohdatkin.