TESTING

Meikä alko harjottelemaan! Meinaan puhelimella postailemista. Oon miettiny asiaa ujosti aikaisemminkin, mutta pohtinut, että niin kiireinen en voi olla, ettenkö ehtisi hetkeksi istahtaa perseelleni ja kaapata läppäriä syliini.

Sitten tuli tämä, hemmetin kiireinen kevät ja lähestyvät reissukuukaudet. Ajattelin, että ehkä mä nyt sitten nöyrryn ja lataan WordPressin vihdoin puhelimeeni. Ja onhan tää toisaalta näppärä. Voi pötkötellä peiton alla ja naputtaa menemään. Ja saattaa olla suht mukava myös jossain Laosin pystyviidakossa, josta löytää nettiyhteyden just ja just tsäkällä.

Aattelin luonnollisesti ympätä ensimmäiseen puhelinpostaukseeni puhelimella otettuja kuviakin. Tarkemmin ottaen Instagramin satoa. Jotenkin kun tuo lisääntyvä valon määrä saa ihmisen kuvailemaankin normaalia enemmän.

image

image

image

Pakko myöntää, että tähän puhelimella bloggaamiseen saattaa vaikuttaa sekin, että oon ihan rakastunut tähän uuteen puhelimeeni. Lähettivät mulle Samsungilta testaukseen galaxy alphan, jossa on ihanan tarkka kamera (kahden ekan kollaasin kuvat otettu sillä). Ja niin, mitä muuta sitä puhelimeltaan nyt nainen toivois?

Nyt avaan sit kuitenkin läppärin ja katon, että miltä tää näyttää muunkin ku mobiililaitteen näytöllä. Näppärää indeed!

PS. pitäskö ihan yhdessä laskea, että montako kertaa käytin just sanaa ”puhelin”? Monesti lienee oikea vastaus.