TBT: HALLITTU KAAOS

Toisinaan mulla on ikävä tuota Hermannissa viime talvena vallinnutta hallittua kaaosta. Toisaalta, taitaa se huokua nykyisestäkin kodista. Vaikka me aika onnistuneesti ollaan koitettu karsia olemassa olemaa tavaraa hieman maltillisemmaksi. Tai ei se vieläkään taida olla ihan oikeassa mittasuhteessa, sillä välillä vieläkin vähän ahdistaa se materian määrä. Tai voisi siihen asiaan kai auttaa sekin, että olisi joskus aikaa siivota.

Luin taannoin aika rajusta tavasta karsia oma vaatekaappinsa sisältä. Siinä piti sulkea vaatekaappinsa ovet, ottaa paperi ja kynä kauniiseen käteensä ja listata jokaikinen vaate, jonka vaatekaapistaan muistaa. Sitten vain käydään listan kanssa kaappi läpi ja jos vaate ei löydy listalta, se on aika laittaa kiertoon. Itselleen sai myös asettaa jonkun määrän ns erehdys-varaa, jolloin sai ottaa vaikkapa viisi listan ulkopuolista vaatekappaletta takaisin kaappiin. Aika jännä! Tavallaan tekisi mieli testata. Tähän asti oon kuitenkin tyytynyt ihan vaan sellaseen peristeiseen siivoamistapaan. Niitä siivouksen tuotoksia muuten löytyis edelleenkin Vallilan Stoorista pöydästä nmr 29. Menkäähä shoppailee kaikki pois, etteivät tuu enää mun nurkkiin ylimääräisinä pyörimään!