RENGASTETTU

Terkkuja maalta! Vedin villin kortin pöytään viikko sitten ja hurautin hiihtoloman kunniaksi rentoutumaan entiseen kotikaupunkiini. Rentoutuminen tarkoittaa tässä tapauksessa kymmentuntisia työpäiviä entisessä työpaikassani, tietokoneella kökkimistä koulutehtävien parissa ja sukulaisten kahvipöydissä istumista. Matkakassa kiittää, selkä huutaa hoosiannaa.

Siksipä siis blogissakin vähän tällainen kuivahko viikko käsillä. Perjantain kunniaksi halusin kuitenkin tulla huutelemaan morot ja heittää kehiin yhen vinkin. Muutamat ovat ihastuksissaan huudelleet kommenttilaatikon puolella aina, kun meikän nenässä killuu minimaalinen nenärengas. Ne pienet ja sievät tilasin netistä, mutta nyt löysin kuulkaas nenärinkuloita ihan niinkin eksoottisesta paikasta kuin Glitteristä.Rinkulat myytiin kolmen kappaleen paketissa, kaksi sileää ja yksi tuollainen jänskä kiekura. Olin ihan varma etten ees tykkää tästä viimeisestä yksilöstä, mutta tää on aika mahtava. Nää on kyllä kaikki suhteessa aikas paljon massiivisempia kuin ne mun aikaisemmat, mutta aika kivoja siitäkin huolimatta. Paketilla oli hintaa muistaakseni seitsemän euroa, joten kipin kapin tsekkamaan, jos tekisi mieli moista testata! Hinta meinaan tässä tapuksessa kohdillaan.