REISSUSUUNNITELMIA OSA 3

Olenko ainoa, ketä lompsi tänään ulkosalla epänormaalin muikea hymy naamallaan? En tiedä miltä on näyttänyt muissa maan kolkissa, mutta Helsingissä oli tänään ainakin uskomattoman keväinen fiilis. Nukuin aamulla kevyesti pommiin, mutta unohdin hätäisen aamun aiheuttaman kiukkuni vähintään siinä vaiheessa, kun ihastelin sporapysäkillä pinkkinä hehkuvaa sarastusta. Lounasaikaan koulun lasikatosta kurkisti täydellisen vaaleansininen taivas. Ehkä sen voimalla sain puurrettua suunnittelutyöni haluamaani vaiheeseen ja pääsin lähtemään koulusta jo ennen neljää. Kotiin kävellessäni katselin kuinka Vallila kylpi auringossa ja vastaantulijat näyttivät asiasta yhtä innostuineilta kuin minäkin.

Ulkona paistavasta auringosta inspiroituneena aloin jälleen pohdiskelemaan pakkauslistojani. Vaatteeista on jo tehty lista ja se löytyy täältä. Vaikein osuus onkin se, että pitäydyn tuossa suht simppelissä listassani. Asiaa hankaloittaa esimerkiksi se, että käväisin tänään jälleen tsekkaamassa kirppispöytäni(ja lätkäisin sinne -50%-lapun!!) ja ostin jälleen mekon, joka sekin ansaitsee päästä mukaani. Olen välillä niin nainen.

Vaatteiden pakkaamisen kanssa ette siis voi valitettavasti enää auttaa, mutta kosmetiikan suhteen kylläkin! Onko teillä jotain ehdottomia tuotteita, jotka otatte mukaan a) kun ilmankosteus jyllää jossain 80% yläpuolella tai b) kun lähdette reissuun pidemmäksi aikaa? Ja onko sellaisia, jotka saa jättää ihan suosiolla kotiin?

NAFHA:n luomu arganöljy ja hurraw!-huulirasvat saatu blogin kautta

Mulla oli kauniina ajatuksena, että haluaisin pärjätä mahdollisimman vähällä sekä ottaa mukaani tuotteita, joita voi käyttää useampaan eri tarkoitukseen. Siinä hommassa palvelisi erittäin hyvin esimerkiksi tuo NAFHA:n luomulaatuinen arganöljy, jota voi läträtä kaikkialle aina hiuksista kuivaan hipiään. Mutta kuinka järkevä veto on lasipullo? Pysyisiköhän se ehjänä matkan ajan? Käärinkö sen johonkin kuplamuoviin?

Vastauksia tähän perustavanlaatuiseen ongelmaan sekä reissukosmetiikkalempparinne saa jättää jälleen kommenttilaatikkoon. Voisin olla taas kiva ja koota omistani sekä teidän ajatuksista listan, josta on hyötyä sitten muillekkin. Alkakaapa naputtamaan!

PS. Tänään teinisovellus näyttää 30 päivää. Iiks!