AIVOT JUMISSA

Sopiiko, että niin kauan kun koulujuttujen parissa vietetty aika haukkaa päivästäni yli 12 tuntia, saan luvan täällä blogin puolella vähän löysäillä? Tai en tiedä tarvitseeko tästä niinkään sopia, aivot meinaan tuntuu heittävän ilmoille taas sellaista jumitusta, että ei taida olla paljoa vaihtoehtoja. Koitin äsken vääntää jotain keskustelun tapaista Mimminkin kanssa, mutta olin ilmeisesti käyttänyt koko sanaisen arkkuni sisällön, kun suunnittelin suu vaahdossa ja kahvikuppi kourassa markkinoinnin ryhmätehtäväämme tämänpäiväisten kaavoitustuntien jälkeen.

Eikä musta kyllä noin muutenkaan irtoa mitään kovin mielenkiintoista, kun ajatukset liittyy lähinnä johonkin miesten pikkutakkien ja värien sosiologisten merkitysten välimaastoon. Tekis tosin mieli heittää tähän väliin joku näppärä aasinsilta. Meinaan tuosta viimeisestä esimerkistä meikäläisen pirtsakan värisiin asukuviin, mutta en keksi nyt mitään tarpeeksi ironista ja ennaltaodotettavaa. Joten latailen tähän vaan ihan reilusti ne asukuvat. Kaikessa väriloistossaan.

NEULEPAITA 2NDHAND/ HAME VILA/2NDHAND/ HATTU ZARA/2NDHAND/ REPPU* MONKI/ NILKKURIT NELLY/

*saatu blogin kautta

Nyt mä ajattelin reippaana likkana kokata itelleni jotain lounasta(saako lounaan syödä puoli kympiltä? Musta saa.) ja kömpiä nukkumaan. Harkitsen kyllä myös fledani pesemistä, sillä sain suht mielenkiintoisen katseen luokkakaveriltani, kun ilmoitin, että mulla on ollut kolme päivää sama nuttura päässäni. Ilmeisesti asialle pitäis tehdä jotain muutakin kun tuikkia vapautuneet kiehkurat pinneillä takaisin ruotuun.