AHDISTUNEET TERKUT KAAOKSESTA

Oli pakko istahtaa hetkeksi blogin äärelle, ennen kuin saan enempää tuhoa aikaiseksi. Sain mielestäni mahtavan idean koulun jälkeen ja aloin käymään nurkkia läpi, ideana lähinnä heittää talvivaatteita säilöön ja muuta sellaista ”pientä”, jonka ansiosta kotiinpaluu olisi reissun jälkeen astetta sujuvampaa. Muutaman tunnin jälkeen olen ennen kaikkea ahdistunut.

Sillä miten paljon ihmisellä ihan oikeasti edelleenkin vaan voi tätä tavaraa olla? Laitan toukokuun to-do-listalle kirppispöydän ja suursiivouksen. Sitä kaunista päivää odotellessa muutamat astetta pirteämmän tunnelman instagram-otokset.

image

image

image

n

Pakko muuten vähän hehkuttaakkin täältä kaikkien pölypallojen ja villahuivien keskeltä. Näistä puhelinpostauksista on tullut huomattavasti miellyttävämpiä tän uuden testaukseen saadun samsungin ansiosta. A) kuvanlaatu noussut mukavasti ja B) uus puhelin pyörittää näppärästi appseja aina kuvanmuokkauksesta tähän wordpressiinkin. Ah auvoa!

T. Pauliina, joka makoilee lattialla tämän kaiken kaaoksen keskellä ja napsuttelee rennosti vaan puhelintaan