SAFKAT&SELFIET

Kuten ehkä hiljaisuudesta olette saattaneet huomata, meikä linnoittautui kouluun heti kun ovet vain aukesivat. Oon tehnyt sellasella apinan raivolla sitä koko syksyn stressannutta suunnittelutehtävää, että ihan oikeasti taidan saada sen ensi viikon palautuspäivään mennessä valmiiksi. Hurraa ja sekopäinen voitontanssi tähän väliin.

Vielä olisi kuitenkin uurrettavaa jäljellä, joten sanon vain äkkiä morjesta teille, kulautan aamusumpit kitusiini ja lähden lompsimaan koululle päin. Mitäpä muuta sitä nyt ihminen vapaapäivänään tekisi, kuin istuisi Kaledon äärellä?

Pelkkä ’morjesta’ sai sentään seurakseen muutamia kuvia instagramin puolelta. Mä päivittelen sinne edelleenkin säännöllisen epäsäännöllisesti kaikenmoista. Eniten taidetaan kuitenkin painottua tuonne safkan ja selfien puolelle. Mut löytää sieltä nimimerkillä @piukkuu. Sinne siis kytikselle jos tällä puolella on hiljaista. Lupaan kuitenkin olla päivittämättä kuvia itsestäni hajoamassa koulutöideni pariin, vaikka kuinka mieli tekisikin. Se ei ehkä ois kovin kaunista katseltavaa..