REISSUSUUNNITELMIA OSA 2

Latasin joulukuussa puhelimeeni sellaisen appsin, joka laskee päiviä. Tiettehän, sellaisen mikä löytyy jokaiselta itseään kunnioittavalta teinitytöltä? Olin jotenkin tottunut, että siinä missä lukee Bangkok, näkyy alla ihan pöyristyttävän isoja lukuja. Jotain kahdeksaakymmentä ja sellaista. Tällä viikolla meinasi loksahtaa leuka rintaan, kun oltiinkin yhtäkkiä menty puolivälin ylitse. Tänään siinä lukee 47 päivää. Aika hurjaa.

Sen kunniaksi olisi ehkä aihetta julkaista toinen reissusuunnitelmia-postaus. Ensimmäisessä painiskelin pakkausstressin kanssa(suosittelen, että käytte lukemassa sen täältä, jos meni viimeksi ohi) ja nyt olen koonnut omien pohdiskelujen sekä teidän vinkkienne avulla jonkinlaisen interaktiivisen pakkauslistan. Siitä saatetaan vielä jotain ottaa pois tai lisätä jotain minkä oon kokonaan unohtanut, mutta ainakin se on olemassa.

Jos vaikka käy perinteiset ja tajuan pari päivää aikaisemmin, että en oo hitto kerennyt pakata. Omat töhö-geenini tuntien ei olisi mikään kovinkaan suuri ihme kyseessä.

PAKKAUSLISTA eli mitä VAATTEITA sitä pakkaisi pariksi kuukaudeksi Aasiaan:

[] kevyet ja väljät housut tai kahdet
[] shortsit
[] juoksu/pyöräilyshortsit (urheiluun ja helmojen alle)
[] muutama hame, mieluiten midimittaisia
[] kolme neljä hihatonta tai t-paitaa
[] muutama mekko, tarpeeksi väljiä ja pitkiä
[] kaksi tai kolme huivia (ainakin isompi esim rannalle, pienempi turbaaniksi)
[] uikkareita (mulla 3 yläosaa, 3 alaosaa)
[] rintsikat sekä urheilurintsikat
[] kahdet sandaalit (släbärit ja toiset joilla parempi kävellä) ja ehkä jotkut lenkkarit
[] alushousut x 7
[] kaksi kimonoa (toinen rannalle, toinen mekkojen&hihattomien kaveriksi)
[] joku lämmin pitkähihainen (esim neuletakki)
[] yövaate (joku ohut puuvillamekko)
[] sukat
[] muutama vyö
[] aurinkolasit
[] jotain kivoja koruja
[] pikkulaukku, olkalaukku päivä”repuksi” sekä kangaskassi
[] ??

Tässä listassa tosiaan vasta tuo vaatetus, pohditaan sitä muuta sälää sitten ihan omassa postauksessaan. Edelleenkin saa ja pitää kommentoida! En tahdo raahata mukaani mitään ylimääräistä, mutta en myöskään kärvistellä kaksien pikkupöksyjen kanssa. Lainaan rinkan kaverilta ja saan sen näppeihini joskus tuossa helmikuun aikana, joten koepakkaaminen varmaan tuo vielä enemmän järkeä koko hommaan.