PELLAVAA&SILKKII

Olenko ainut, ketä alkaa pikku hiljaa kyllästymään talvivaatteisiinsa? Mulla ei niitä onneksi ihan hirmuista määrää kaapissa ole ja useimmiten kerrostelulla saa edes hieman uutta ilmettä aikaan. Siis jos kerkeää pysähtymään peilin eteen niin pitkäksi aikaa, että oikeasit pistää huomioon moisia asioita.

Oon vedellyt tässä nyt muutaman kuukauden aika tappavan tasaisesti nilkkurit, jotkut mustat pöksyt ja joku neulepaita yhdistelmällä. Ja nyt on alkanut jo vähän tökkimään. Siispä viikonloppuna vähän yliasustin sekä heitin neuletakin kaveriksi pellavapaidan ja silkkihuivin, joita noin yleisesti ei tuu ihan hirmuisen usein käytettyä tähän vuodenaikaan. Teidän silmään muutos on varmaan mitätön, mutta kantajalla oli jotenkin freshimpi olo. Ehkä se oli se materiaalien keveys?

NEULETAKKI GINA TRICOT/ PELLAVAPAITA H&M/ SILKKIHUIVI ISABEL MARANT POUR H&M/ NAHKAPÖKSYT 2NDHAND/ NILKKURIT NELLY/
*saatu blogin kautta

Asussa on jotain uuttakin, meinaan nuo pilkkahintaan alennusmyynneistä napatut nilkkurit. Olen saanut rikottua tänä talvena jo kahdet lempikenkäni. Toiset kävivät jopa suutarilla, mutta kun ne loskakeleillä alkoivat hörppiä vettä sisäänsä, löin hanskat tiskiin. Klikkasin alennusmyynneistä kotiin varmaan kaikista tylsimmän ja halvimman parin, jotka ovat niin tekonahkaiset, että menisivät oikeasti varmaan kumisaappaista. Eipähän kastu varpaat.