MORO

Ei, tää ei ole mikään epätoivoinen avunhuuto tai mitään muutakaan niin dramaattista (vaikka tänään on kyllä ollut pinna väsymyksestä niin kireellä, että ansaitsisin jonkun draamakuningatar-ansiomerkin). Tää on vaan koulujuttujen kanssa painiskelevan Pauliinan morotus ja varoitus, että tällä viikolla voi olla vähän hiljaista. Siinä vaiheessa kun koulutöiden parissa vietetyt tunnit alkaa olemaan 12 tuntia per päivä, alkaa lievästi sanottuna vähän jumituttaan blogin kanssa.

Lupaan palata loppuviikosta, kun on yksi kaavoitukseen liittyvä palautus ja logistiikan tentti takana päin. (Tahtoisin myös mainita, että aloitin tänään miesten pukumalliston suunnittelun. Miesten puvut on mulle yhtä tuttuja kuin….en ees löydä mitään vertauskuvaa. Ei oo tuttuja.) Sitä ennen aattelin helistä ihan vaan koulukavereiden kesken, te saatte siltä säästyä!

PS. Selfie eiliseltä, instagramin puolella saattaakin olla jotain eloa, vaikka täällä ois hiljasta. Meitsin löytää sieltä edelleenkin nimellä @piukkuu.