IHAN RELASTI VAA

Tiedättekö millä saa stressaantuneemmankin naisen hieman rauhoittumaan?

Siihen tarvitaan muutama ystävä, yökyläilyä, reilusti safkaa ja niin paljon elämästä länkyttämistä, että menisi jo jostain terapiaretriitistä. Eilen alko näyttämään koko nainenkin jo vähän relammalta, vaikka olin majoittanut vasta yhden yhtäkkiä luokseni ilmaantuneen Lauran ja nukkunut pitkästä aikaa ilman herätyskellon pirinää. Pienestä näyttää olevan välillä kiinni.

MEKKO H&M/ NEULEPAITA INDISKA/ HATTU 2NDHAND/ REPPU* VANS/ NILKKURIT NELLY/
*saatu blogin kautta

Nyt ajattelin jatkaa relailua Tiiamarin kera. Saatetaan ehkä olla koko päivä tekemättä yhtään mitään. Kuulostaa musta aika pirun hyvältä kylläkin. Ensi viikon koululla asuminenkaan ei tunnu yhtään niin pahalta, kun tietää, että nyt on aikaa vähän rauhottua.