IHAN ARKISEN TAVALLINEN KOULULOOK

Ohoo, hän löysi kuva-arkistojen kätköistä muutamat unohtuneet asukuvat!

Hänellä tarkoitan tietysti itseäni, tuota kuvissa esiintyvää nutturapäätä. Tajusin tuon viimeisen sanan kohdalla, että en taida esiintyä kovinkaan usein blogissani kera sykerön, vaikka se onkin aika suuri osa arkista habitustani. Toisin sanoen se on hätäratkaisu kiireisinä aamuina, jolloin tuntuu oleellisesti tärkeämmältä hörppiä kahvia kuin sukia unien jäljiltä pystyssä törröttävää pehkoa.

FARKUT ORSAY/ NEULEPAITA* INDISKA/ TAKKI BIK BOK x OLSENS/
T-PAITA AMERICAN APPAREL/ KAULAHUIVI ZARA/ NILKKURIT* DINSKO/
*saatu blogin kautta

Mutta tuossa se siis olisi, meitsin arkistakin arkisempi koululook. Tuo oli muuten vale. En mä oikeasti joka päivä klompsuttele kouluun koroissa, saati sitten tummassa huulipunassa. Vain niinä päivinä, kun saan armollisesti nukkua kuutta pidempään, jaksan nähdä jonkinlaista vaivaa ulkonäköni eteen. Korjaisin siis, että tää on vain arkinen koululook.

Sellainen sekalainen kokonaisuus arkisista komponenteista, jotka kulutan varmasti puhki tässä lähiaikoina. Ainakin nuo risaiset farkut, jotka on ainoa hyvä asia mitä tulee viimekeväiseen kuukauden pestiin housuja myyvässä yrityksessä ja joiden piti odottaa kiltisti kaapissa ensi kesää. Sekä ehkä tuo neulepaita, jolla on enemmän käyttöpäiviä kuin varmaan yhdelläkään omistamallani vaatteella. Aika hyvä saavutus yhdeltä suht tavalliselta puuvillaneuleelta.

PS. Suunnittelun opettajani joskus taannoin vauhkosi, että sanat ’arkinen’ ja ’tavallinen’ on vaatteista puhuttaessa ehkä epäimartelevimpia ikinä. Käytän silti! Ah, miten kapinallista.