FARKKUROTSISSA

Koska elelen edelleenkin kaikki päivät visusti Tikkurilassa kouluhommien parissa, saatte jälleen tyytyä karmaisevan kauniisiin peilikuviin. Mutta kun oli pakko tallentaa se hetki, kun kaivoin tuon ysärimutsi-takkini ensimmäistä kertaa tänä talvena naulakon kätköistä. Se on niin makee, niin katu-uskottava ja niin samperin vaikea laittaa päällensä aamuina, jolloin tekisi mieli hilata itsensä takaisin peiton alle ja unohtaa vaan koko koulunkäynti.

Mutta kivalta tuo takki taas vaan näyttää, ei siitä mihinkään pääse. Ja kun sen kerran sai päällensä, ehkä kynnys on taas vähän matalampi. Sama tuntuu pätevän myös sen koulussa käymisen kanssa. Kun saa astuttua kotiovesta ulos, on jo paljon helpompaa.

FARKKUROTSI PULL&BEAR/ NEULE JA HOUSUT H&M/ REPPU* VANS/ JÄTTIHUIVI ZARA/ NILKKURIT* DINSKO/
*saatu blogin kautta

Tänään pitäisi sitten syventyä hieman tarkemmin tuohon vaatekaapin tarjontaan. Mulla kun mimmit ois tänään työhaastattelu. Kieltäydyn tuntemasta minkäänlaista paniikkia, vaikka a) oon ihan hiton innoissani tuosta harjoittelupaikan työnkuvasta sekä itse mestasta ja b) paikan saaminen laskisi meitsin stressitasoa ensi kesän suhteen ihan miljoonasti. Pitäkää sormet sekä varpaat ristissä ja meikä koittaa puolestaan pukeutua muuhunkin kuin harmaaseen neuleeseen. Ja ehkä vähän hengitellä ja prepata itseään.