AAMU VALLILASSA

Napsin tuossa eilen aamukahvin tippumista odotellessa muutamia kuvia Vallilan seinien sisällä. Ei varmasti mitään, mitä ette vielä olisi nähneet, mutta siitäkin huolimatta ajattelin ne tänne latailla. Ajattelin vedota tuohon mukavan raukeaan lauantaiaamuiseen tunnelmaan, jonka taustalla soi SMG ja jota ilahdutti harvinainen valon pilkahdus.

Jos ihmettelitte tuota värikästä mekkoa seinällä, niin kerrottakoon, että nostin sen siihen muistutukseksi. Tiedostan, että seuraavat kaksi kuukautta tulee olemaan koulun puolesta aika pirun rankat ja oma vapaa-aika minimoituu varmaankin siihen, että käyn iltaisin himassa nukkumassa ja suihkussa. Tuo mekko tuolla on muistuttamassa, että mitä siellä tunnelin päässä on. Aika pahasti meinaan kuumottelee jo lentoliput taskussa ja pelkään, että keskityn enemmän niihin, kuin opiskeluun. Siksipä kovan uurastuksen palkinto on vähän niin kuin tuolla killumassa. Jospa se auttaisi.