TUSKALLINEN LOMAMOODI

Olenko ainut, joka köllöttelee vieläkin lomaillen?

Toivottavasti en, tai saan jonkun maailmankaikkeuden suurimman morkkiksen. Piti lukea tenttiin, no en oo ihan hirmuisesti lukenut. Piti käydä siellä ja piti tehdä sitä ja tätä. Mut oikeastaan, mä oon vaan pötkötellyt. Pitänyt siskolleni seuraa ja nauttinut siitä, ettei maalla ole mitään kovinkaan järkevää tekemistä. Siis nyt, kun täällä ei enää ole omaa kotia.

Toisaalta tää loputon rentoilu on varmaankin juuri sitä, mitä mun kroppani tarvitsi. Kun päivän suurin murhe on se, mitä tehtäisiin lounaaksi, niin asiat alkaa olevan oikeissa uomissa. Tai voi sitä myös vaikka pohdiskella, että minkä suklaalevyn sitä seuraavaksi avaisi tai että onko pihalla liika kylmä lenkkeilyyn.

Liika aika on tehnyt myös hallaa, sillä oon pari päivää kieriskellyt jopa vähän koti-ikävässä, joka on ihan uusi fiilis tässä pääkopassa. Ei auttanut yhtään se, että muokkailin asukuvia viime viikolta, jotka on otettu mistäs muualtakaan, kuin meidän sisäpihalta.

TAKKI, NAHKAPÖKSYT, HAPSULAUKKU H&M/ NEULEPAITA 2NDHAND/ NILKKURIT* DINSKO/
*saatu blogin kautta

Huomenna onneksi taidan karata pikavisiitille kotiin. Sen lisäksi että tahdon todella kipeästi rojahtaa omaan sänkyyni ja juoda sumpit pikkuriikkisessä keittiössämme, tahdon myös vähän uusia vaatevarastoa. Tylsistyn kohta kuoliaaksi, jos joudun pukeutumaan toisenkin viikon samaan toppatakkiin ja samoihin hiton farkkuihin.

Harkitsen vakavasti tuon leotakin mukaan ottamista. Vaikka ei se toisaalta taida olla ihan paras vaihtoehto ulkoilua ajatellen. Hitto.