TBT: WEEKEND

Kappas perkele, kerrankin taitaa tulla viikon TBT-postaus ihan oikeana päivänä. Johtuukohan siitä, että tää on pitkästä aikaa viikko, jolloin oon ihan kalenterin tasalla? Oon jopa käynyt ahkerasti koulussa, iltaisin yhteistyösalillani Hakaniemen Lady Linessa ja hengaillut kotona yllättävän sopuisasti sen asian kanssa, että täältä tuntuu edelleenkin puuttuvan yksi ihminen.

Mutta siihen itse postaukseen. Hieman alle vuosi sitten kävi niin onnekkaasti, että pääsin blogini kautta tapamaan The Soundsin sekä sen jälkeen hyppimään tyyppien pirun vaikuttavalle keikalle. Mukaani sain kutsua muutaman ystävänkin, joten nappasin käsikynkkään serkkuni Millan(jonka näen pitkästä aikaa, vihdoin ja viimein, tulevana viikonloppuna) sekä ystäväni Lauran(joka voisi jo purkittaa vaihtariaikansa Lillessä ja tulla takaisin kottiin).

Tuo vessassa otettu kuva jotenkin tiivisti tunnelman. Oltiin pirun innoissaan, pirun onnellisia. Eikä sinänsä mikään ihme, oli ehdottomasti parhaita keikkoja mitä oon ollut katsomassa. Voisin mennä uudestaankin. Oikeastaan mille keikalle vaan. Oiskohan jotain hyviä tässä?