TBT: MATKAKUUME

Meinasin tirskahtaa aikamoiseen nauruun kun aloin kaavailemaan joulukuun TBT-postauksia. Ihanko yhdeksän kokonaista päivitystä olen onnistunut raapimaan kasaan viime vuonna? Ei varmaan mitenkään vaikuttanut asiaan se, että painoin arkipäivät hiki hatussa kouluhommia ja viikonloput ja loputtoman pitkältä tuntuvan joululoman vietin poikakaverini silloisessa kotikolossa.

Näiden kahden, näköjään aikani aika totaalisesti täyttävän asian lisäksi muistelin käyneeni myös muutaman päivän irtiotolla Budapestissä, tuossa kaupungeista parhaimmassa. Pakattiin käpsäkit siskoni, kummitätini ja muutaman muun kanssa ja suunnattiin muutamaksi päiväksi Tonavan rannalle nauttimaan hehkuviiniä ja sopivan rosoista kaupunkikulttuuria, joka on vienyt sydämeni jo joskus silloin, kun ensimmäisen kerran jumituin sinne ystäväni Lauran kanssa.

Vanhojen Reissukuvien katsominen kasvattaa reissukuumettani taas sellaista vauhtia, että kohta menee lämpömittari rikki. Voisin ehkä jopa paljastaa, että saatoin tiistai-illan itkujen keskellä varata itselleni pitkän väijymisen jälkeen lentoliput, perjantaina isketään neitoon ensimmäiset hepatiitti-rokotteet ja vaatekaapistakin löytyy kangaskassi, johon olen jo hahmotellut tulevaa matkapuvustoa. Kyllä, olen nainen ja keskityn olennaiseen.

Kiinnostaisikohan teitä lukea jo ennakkoon, että miten tämä tyttö oikein matkaansa varautuu?

PS. Tajusin juuri, että tänäänhän on taas perjantai eikä torstai….