RATKAISU HIUSKRIISIIN?

Jatkan edelleenkin samalla polulla hiusasioiden kanssa. Tekisi vieläkin mieli viuhuttaa vähän saksia ja napsaista paskaruohon tavoin kasvavat latvat hus hemmettiin, mutta en vaan halua. Kyllähän mä tästä dilemmastani jo kerroinkin. Viimeksi sain muutamia kampausvinkkejä, kiitos niistä. Yhtäkään itselleni uutta kampausta en ole vielä kylläkään kokeillut. Ihan oon vedellyt siinä tutussa ja turvallisessa jättinutturassa, jonka teen tapani mukaan naurettavan korkealle arkisin ja niskan tuntumaan kun oon menossa humpalle. Niin ja olen mä saattanut parina päivänä turvautua ihan pipoonkin.

Koin tänään kuitenkin aikamoisen ahaa-elämyksen.

Yritin kihartaa hiuksiani varmaankin viimeksi joskus kesällä, mutta en saanut niistä millään mieleisiä. Jotenkin kiharat siinä suht lyhyessä fledassa yhdistettynä näihin poskipäihin…näytin vähän liikaa joltain naapurin Onerva-tädiltä. Asiasta ilmeisen kauhistuneena hautasin kiharruspuikkoni laatikon alimmaiseksi. Mikä sinänsä aika omituista, ennen taisin kihartaa fledaani useamman kerran viikossa. Tänään päätin sitten kokeilla, alkaisiko suortuvissa olla tarpeeksi pituutta ja tattadaaaa: siitä tuli ihan törkeen makee!

LÄMPÖSUOJA* BIOZELL/ HIUSLAKKA* JOHN FRIEDA/ PUIKKOKIHARRIN* REMINGTON/
*saatu blogin kautta

Juuri sopivan sotkuinen, mutta kuitenkin pikkiriikkisen sen näköinen, kun joku olisi oikeasti tehnyt sille jotain. Vaikka eipä tuohon ihan kamalasti tuhrautunut aikaa.

Hiukset oli muutama päivä sitten pesty ja fiksusti kuivatettu yön yli ihan luomuna, joten lämpösuoja ennen kihartamista oli paikoillaan. Puikkokin viuhui edelleen kuin vanhalla tekijällä. Eikä se sitten noin kymmenen minuutin ahertamisen jälkeen muuta tarvinnut kuin hieman sormilla haromista ja kevyen suihkauksen lakkaa päällensä.

Kuvissa näkyvistä hiusaineista vielä sen verran, että meikälikka liputtaa tällä hetkellä aika vahvasti Biozellin nimeen. Sen lisäksi, että tuntuu hyvältä kannattaa suomalaista, on myös sanottava, että merkin valikoimasta löytyy melkeinpä kaikki, mitä voin vaan toivoa. Käytetyimmät taitaa olla kuiva-, hopea- ja syväpuhdistava shampoo, suolasuihke, arganöljy sekä tehohoito. Vähän oon ollut vieraissa myös John Friedan puolella, josta sain testipaketin joskus alkusyksystä. Tuuheuttavien tuotteiden perheelle iso peukku, löytyy useampaa vaihtoehtoa ihan vaan siihenkin, että millä sitä tyveä liftais föönauksen yhteydessä.

Mutta niin. Kiharat teki aika vahvan paluun. Saas nähdä alanko oikeasti ahkeraksi ja vääntelen tukkaani tuollaista rennohkoa, jopa laineen tapaista kiehkuraa tässä ihan aktiivisestikkin. Ainakin se pelastais aika pirun monelta huonolta hiuspäivältä. Oon tänään meinaan joka kerta peiliin katsoessani virnistänyt aika leveästi!

Miltäs näyttää? Alkaisko tukka oleen tarpeeksi pitkä kiharakikkailuun?