PAREMPI PIVO PUHELIMESSA KUIN KATO LOMPAKOSSA

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Olette ehkä jo huomanneet, että Bella-blogeissa pyörii tällä hetkellä Pivon kampanja. Mun mukana oleminen on varmaan ollut selvää ainakin niille, jotka ovat bonganneet meikälikan leveän hammashymyn yläbannerissa. Ja toden totta, minäkin tahdoin lähteä mukaan testailemaan kerrankin järkevää mobiilisovellusta, jonka tarkoituksena ei ole ladata omia selfieitä vaan jotain ihan asteen verran järkevämpää.

Pivo oli mulle aiemmin sanana tuttu, mutta sisältönä ei. Nopeasti tiivistettynä Pivo on mobiililompakko, vähän kuin eräänlainen nettipankki, joka on aina mukana. Sen hallinnoimiseen tarvitsee kirjautumisen jälkeen vain salasanan, joten hirmuisen monimutkaisesta laitoksesta ei ole kyse. Pivo kertoo sulle koko ajan, että mihin sulla on varaa ja mihin sitä on tullut massia hukutettua. Tää on varmaan kunnon painajainen sellaisille, jotka ei oikeasti tiedosta sitä, kuinka paljon sitä tulee vingutettua korttia ihan turhaan. Sovellus on ilmainen ja toimii iPhone-, Android- ja Windows-phone -aluistoilla, mutta oman kortin siihen saa synkattua vain, jos on OP:n asiakas. Nuo kaikki muut edut saa toki käyttöön ihan jokainen.

Mulla on tällä hetkellä sellainen hassu tilanne, että multa löytyy kahdesta eri pankista tili. Idiotismia, tiedetään, mutta en ole ihan vielä saanut otettua itseäni niskasta kiinni ja yhdenmukaistettua pankkiasiointiani. OP:lta mulla löytyy tällä hetkellä kaikki vakuutukset sekä kaksi tiliä, sellaisia säästämiseen ja reissailuun tarkoitettuja, joten en päässyt oikein testailemaan mitä kaikkia hienoja diagrammeja Pivo saa aikaiseksi, mutta niitä pohdiskeli omassa postauksessaan esimerkiksi Elsa.

Mä puolestaan olin erityisen iloinen siitä, miten helppoa tuon Pivon käyttöönotto ylipäänsä on. Se tarvitsee vain ladata ja sitten sinne kirjaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla. Siinäpä se. Jokainen Pivon asiakas saa siis tuon peruspalvelun lisäksi itselleen käyttöön erilaisia etuja. Tuolta löytyy Cityshoppari-etuja(jotka ei musta ainakaan toimi sillä vanhalla systeemillä, sillä hukkaan aina joko kortin tai sen etuvihkon) ja pystyypä tuonne synkronoimaan oman Pins-kortinsakin, jos sellaisen omistaa.

Oikein näppärä sovellus kaiken kaikkiaan, vaikka en sitä harmikseni ihan hirvesti päässyt testailemaan. Mutta paljastettakoon, että oon lähdössä ensi keväänä muutamaksi kuukaudeksi reissailemaan, jolloin olettaisin tuon sovelluksen olevan erityisen kätevä. Ei tarvitse kuumotella turhia, kun näkee suoraan tuolta, että onko tililtä kadonnut rahaa, vaikkei olisi pitänyt.

Onko linjoilla Pivon aktiivisia käyttäjiä? Olisko teistä ihan hullu ajatus, että seurailisin reissunkin päältä, että mitä tilillä tapahtuu? 

Lisätietoa sovelluksesta löydätte TÄÄLTÄ(CLICK)!