JOULULAHJAIDEOITA

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

En tiedä minkälaisia joululahjaihmisiä siellä ruudun takana oikein hääreilee, mutta ajattelin kertoa muutaman sanasen omasta suhtautumisestani tuohon kulutusjuhlista suurimpaan. Se on meinaan aikasmoisen kaksipiippuinen. Toisaalta musta on ihanaa antaa pieniä, käytännöllisiä paketteja, jotka tekee sekä saajasta että antajasta ilahtuneen. Toisaalta en oikein jaksaisi ostaa lahjoja ollenkaan.

Mutta lahjattomaan jouluun en näköjään vieläkään kyennyt, vaikka se aluksi mielessäni olikin. Sen sijaan suosin nykyään itsetehtyjä piiperryksiä, pieniä käsityöläisiä, elämyslahjoja ja kulutettavia tavaroita (kuten vaikka kuorintavoiteita tai hyvää sumppia), mutta huomaan, että pidän edelleen kauniiden esineiden antamisesta. Mutta nekin voi olla käytännöllisiä ja saajalleen mieleisiä.

Me tehdään Bella-blogien kanssa tänä joulukuuna yhteistyötä Bellapuodin kanssa, jotta teille olis hiukan helpompaa tuo joululahjojen ostaminen. Itse lähdin selailemaan Bellapuodin tarjontaa siltä kantilta, että mitä itse voisin antaa lahjaksi lähimmäisilleni. Toivottavasti näistä on apua teillekkin!

1. Kukapa olisikaan välttynyt Uhana Designin pisarakorviksilta? Itselläni ei korvareikiä enää ole, sillä ne tulehtuvat aina, mutta voisin uskoa että esimerkiksi mun isosiskoni olisi näistä ihan onneissaan. Noiden iloisten väristen korvisten lisäksi valikoimasta löytyy myös esimerkiksi kiva printillinen kangaskassi!

2. Konglomeratilla on valikoimassaan kaikkea hauskaa sisustukseen(jotka kelpuuttaisin mieluusti omaan kotiini!). Söpöt eläinmaatuskat olisi oiva lahja jollekulle yhtä lapsenmieliselle!

3. Ah Ideakoru! Ei ole varmaan jäänyt epäselvyyksiä siitä, että suhtaudun suht intohimoisesti noihin eleettömiin hopeakoruihin? Ideakorun hopeista ranneketta osaa arvostaa varmasti jokainen, joka fanittaa niitä hieman yksinkertaisempia koruja.

4. Bellapuodista löytyy myös Papershopin printtejä! Tällä hetkellä valikoima oli aika suppea, mutta tämä pirteä sitruuna näyttäisi hyvältä erityisesti meidän….eiku siis jonkun ystävän seinällä…

5. Jos sattuu kuulumaan enemmänkin siihen ”ostan järkeviä lahjoja”-kategoriaan niin mitens ois saippuaa söpöissä pulloissa? Mummi ja Minä valmistaa muun muassa Sitruunasoodaista käsienpesuainetta!

6. Ja koska sitä lunta ei ilmeisesti vain kuulu tänä talvena, niin miten olisi Waskin hauska heijastinkukka koristamaan tädin tai mamman rinnuksia? Noita saa erivärisillä kivillä, mutta tuo kirkas oli yllättäen mun lemppari.

Löytykös sieltä jotain, mitä te voisitte kääräistä lahjapakettiin?