VAATELEIKKI

Voi kunpa tietäisitte miltä mun vaatekaappini näyttää tällä hetkellä. Se on syvä, suhteellinen iso ja sinne on limittäin ja lomittain sullottuna koko vaatearsenaalini isoihin Ikean säkkeihin. Päällä on muutama kori alusvaatteita ja laukkuja sullottuna sinne, minne ne nyt sattuivat mahtumaan.

Pukeutumisfilosofiani on siis tässä lähipäivinä ollut suhteellisen mielenkiintoinen. Ensimmäisenä, olen jotenkin koittanut päätellä säkin sisältöä. Joku sisältä pilkottava kangas antaa usein viitettä ja onnistun paikantamaan esimerkiksi kassillisen housuja ja hameita. Sitten käsi sisään ja mututuntumalla revin ulos ensimmäisen vaatekappaleen, joka suostuu sieltä tulemaan ulos ongelmitta.

Tänään käteen osui muutaman vuoden vanhat maastokuvioiset pöksyt, joista en jostain syystä kykene luopumaan. Laitan ne jalkaani, vaikka vähän irvistän kuosille. Sitten koitan paikantaa puserot, tungen käden sisään ja katson mitä sieltä valikoituu. Toistan samaa niin kauan, kunnes olen suurinpiirtein puettuna päästä varpaisiin. Kovin kätevää.

HOUSUT ZARA/ PAITA SOYCONCEPT/ TAKKI BIK BOK X OLSENS/PIPO* VANS/
LAUKKU 2NDHAND/ BOOTSIT VAGABOND/2NDHAND/

*saatu blogin kautta

Tänään tämä mahtava leikki päättyi niin, että näytin hieman armeijasta karanneelta, sittemmin kodittomaksi jääneeltä sekopäältä. Innolla odotan, että mitä sitä huomenna oikeen tarttuu kouraan. Tietysti voisin myös ottaa itseäni niskasta kiinni ja koittaa järjestellä kaapin sisällön jotenkin järkeväksi kokonaisuudeksi, mutta kuinka tylsältä se kuulostaakaan. Tai sitten olen ihan vain laiska.