TBT: UNOHTUNEET HILEKYNNET

Eilisen kostean illan luulisi ennemminkin tappaneen muutaman aivosolun, mutta päinvastoin se muistutteli mieleen erinäisiä tekemättömiä ja unohtuneita asioita. Torstaina olin muun muassa sellaisissa tahdon-tohinoissa, että unohdin vallan postailla teille throwbackin vuoden taakse. Jälleen kerran siis, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

KYNSILAKAT* ESSIE/ SORMUKSET* GLITTER/
*saatu blogin kautta

Vuosi sitten muistan olleeni mielettömän innostunut glitterlakoista. Sudin niitä useamman kuukauden putkeen, kiltisti nypin aina edelliset glitterit pois ja kokeilin uusi variaatioita. Tämä nudea ja hopeaa yhdistelevä lakkaus on aikasmoisen hillitty versio, mutta oikein näppärän näköinen. Hilelakkojen seurana olleet sormukset sain muuten viime jouluisista Glitterin pikkujouluista ja ne olivat ihan lempparini siihen asti, kunnes hukkasin molemmat. Onneksi Mimmi muisti itkuvirteni tuota eternity-sormuksen traagista katoamista kohtaan ja hommasi mulle lahjaksi samanlaisen. Aika kiva mimmi!