TBT: PASTELLINEN MARRASKUU

Vuosi sitten yhdistin tuon harmaan munatakkini hieman eri tunnelmissa kuin aiemmin tällä viikolla. Ei tietoakaan pikku spugesta tai maastopöksyistä vaan yllättäen kovin pastellisia sävyjä. Oliko syynä sitten kirpakka pakkasilma vai se, että vietin päiväni muutenkin itselleni hyvin epätyypillisesti esplanadilla kahvitellen. Joskus minäkin teen tuollaisia kovin tyttömäisiä asioita ilmeisesti.

Olen muuten kokoajan elänyt siinä uskossa, että mun hiukseni ovat tällä hetkellä jotenkin dramaattisesti lyhyemmät kuin viime talvena. Mutta eihän niissä nyt niin kamalasti eroa ole. Onko ihan normaalia, että tää muka kasvaa näin voimakkaasti?

Sehän oli joku viime vuoden helmikuu kun napsaisin nämä ulottumaan hieman solisluiden yli ja olin silloin aivan varma, että kasvattelen niitä seuraavat viisi vuotta takaisin tuttuun pituuteen. Aika hurjaa!