SULKEISET

Sunnuntaiterkkuja Vallilasta, jossa alkaa kohta sihisemään teepannu ja pauhaamaan anime-elokuvat(kyllä, olemme henkiseltä iältämme noin 15-vuotiaan tasolla). Sitä ennen hieman kuvia viikonlopulta, joka on ollut kaikessa sähläyksessään taas aikamoisen lataileva.

Kieltäydyin tuntemasta minkäänlaista stressiä tai huonoa omaatuntoa tekemättömistä asioista. Sen sijaan nautin pakkasesta ja sen tuomasta valoisuudesta sekä lumihangessa tarpomisesta(koitin myös tehdä lumipalloja, mutta ei onnistunut, buu), makoilin kainalossa sadan viltin alla(jumaliste vanhoissa taloissa on kylymä) ja kokkasin kaikkea, mitä masun vain sattui tekemään mieli. Saatiin myös vihoviimeiset banaanilaatikot purettua ja tehtiin täsmäisku Ikeaan. Viivyin siellä noin 15 minuuttia ja kannoin mukanani lankakoriviritelmää, johon ajattelin lapata vaatesäkkieni sisällön ensi viikolla.

Tänään kahviteltiin poikakaverin äidin ja isovanhempien kanssa(saatiin taiottua syömäkelpoinen pannukakku kaasuhellallamme, juhuu) ja saatiin tuparilahjaksi massiivisin maatuska, minkä oon ikinä nähnyt. Se pääsi kirjahyllyn päälle patsastelemaan. En voi olla vähän väliä kurkkimatta sen suuntaan ja virnistämättä leveästi. Olisi mielenkiintoista tietää, missä kaikkialla tuo Neuvostoliiton aikainen puuesine on seikkaillut ennen päätymistään meille.