LET’S PARTY!

Juhlakausi olisi nyt sit virallisesti korkattu. Epävirallisesti se tuli avattua jo viime viikonloppuna, kun käytiin rilluttelemassa entisisten työkavereiden kanssa. Liihottelin silloin menemään nahkapöksyissä ja mustassa samettikoristellussa kimonossa. Tukka oli sotkuisella sykeröllä ja silmissä tummaa meikkiä. Mutta silti tunsin itseni jollain hassulla tavalla alipukeutuneeksi.

Torstaina tuli juhlittua pikkujouluja nykyisen työporukan kanssa eli Bellan ja Re:fashionin hurmaavien tyttöjen kanssa. Tällä kertaa pukeutuminen oli hieman enemmän määriteltyä, kun teemana oli bling. En ole tyttö joka pukeutuu paljetteihin tai koreilee timanttikoruillaan, mutta jotain hohtavaa sain vaatekaapistani kaiveltua. Siinä rytäkässä löysin myös mekon, jonka olemassa olon olin unohtanut.

Talvi on aina niin täynnä juhlia, että olen erityisen iloinen tuosta pikkumustastani. Ostin sen kesän kynnyksellä alennusmyynneistä, siitä Lindexin erikoismallistosta, jossa oli kaikkia ihania liehuviittoja ja haalareita. Itse nappasin ehkä malliston tylsimmän ja synkimmän vaatteen. Joskus näinkin.

Sen kapeat spagettiolkaimet, polven yli ulottuva epäsymmetrinen helma ja täydellinen istuvuus tekee siitä ihan naurettavan helpon yhdistellä jo olemassa oleviin vaatteisiin. Niin helpon, että oikein harmittaa, etten äkännyt sitä vaatekaapistani jo viime viikonloppuna.

MEKKO LINDEX/ BIKERJAKKU MANGO/ MOKKALAUKKU H&M/ SORMUKSET GLITTER+H&M/
KYNSILAKKA* ESSIE/ LUOMIVÄRIPALETTI* NATURAL CODE BY LUMENE/

*saatu blogin kautta

Siinä se siis olisi. Vastaus talven rilluttelujen pukeutumisongelmiin. Pikkumusta! Ah, miten persoonallista ja ah, miten helppoa. Toisaalta juurikin niin helppoa, että sen kanssa saa ympättyä vaikka mitä vaatekaapista löytyvää. Esimerkiksi tuo kuvissa näkyvä jakku on semisti rauhallisempi, kun sen kanssa pukee ihan vain sitä tylsää mustaa.

Onko teillä joku luottovaate, millä luovitte talven juhlien läpi? Tai joku muu kikka, jolla päivitätte asunne viikonlopusta toiseen?

PS. toinen tämän hetkinen lemppari on ehdottomasti tuo Natural Coden luomiväripaletti. Sen kanssa tarvitsee vain ison siveltimen, jolla tuhrata yhtä väriä sekä ala- että yläluomella, sekä pari kerrosta ripsiväriä. Toimii!