ERILAINEN SUNNUNTAI

Sunnuntai on yleensä blogini kannalta kulta-aikaa. Se päivä, jolloin istahdan koneelle, puran viikon aikana kameran muistikortille tallentuneita otoksia ja parhaimmassa tapauksessa käsittelen koko seuraavan viikon kuvat. Joskus jopa naputtelen postauksiakin valmiiksi, jolloin viikolla tarvitsee painaa vain tuota maagista julkaise-nappia.

Mutta nyt on ollut vähän toisenlaisia sunnuntaipäiviä. Sellaisia, kun katselen päivän hesaria ainoastaan muuttolaatikoiden pohjalla, astioihin kääriytyneenä. Sellaisia, kun brunssin sijaan hakee ennemmin jotain superrasvaista lähimmästä pitseriasta. Ja sellaisia, kun ehdin ainoastaan kääntymään koneella, ellei nyt lasketa aikaa, jonka kulutan koulutehtävien naputtamiseen.

Nytkin pienellä sykkimisellä ajattelin jakaa kanssanne vain muutaman asukuvan. Ainoastaan ylpeänä siitä, että ovatpahan sentään reaaliaikaisesti tältä päivältä.

TAKKI + KAULAHUIVI ZARA/ NEULOSPAITA SOYCONCEPT/
NAHKAPÖKSYT H&M/ MOKKALAUKKU ZARA/2NDHAND/ NILKKURIT* DINSKO/
* saatu blogin kautta

Tänään tapahtui myös niin, että tarkkaan laaditut suunnitelmat menivät ihan totaalisen mönkään. Olin aamusumppia juodessa juoninut pikaista reissua sekä Ikeaan että ruokakauppaankin, mutta joku hölmö on päättänyt, ettei kaupat ole ollenkaan auki isänpäivänä. Ihan hanurista, jos meikäläiseltä kysytään.