COLOUR WEAR

”Näytät siltä kun sut ois repästy jostain Colour wearin lookbookista”, sanoi Emmi muutama päivä takaperin kun meikä istutti perseensä naapurin betoniportaille.

Oltiin kuvauspuuhissa oikeasti lähinnä Emmin yhden kampanjan takia, mutta tajusin, että olin kerrankin kameran läheisyydessä tuo kuvissa näkyvä rotsi päälläni. Se toimittaa mulla tällä hetkellä sellaista rentoilu/ulkoilutakin virkaa ja eksyy päälle kaiken maailman kirjastoreissuille ja iltakävelyille. Samalla se on kuitenkin takki, joka saa ehdottomasti eniten uteluita ja kiinnostuneita, hieman hymyileviä katseita peräänsä. Siitäkin huolimatta, että jostain syystä näytän tuo päällä lähinnä varhaisteiniltä. Tai sitten se johtuu vaan noista mun stressinäppylöistäni.

.

TAKKI* COLOUR WEAR/ SLIPARIT JA PIPO* VANS/ FARKUT* MAC/
*saatu blogin kautta

Tuollaisissa kamppeissa tulen hiippailemaan tämänkin päivän. Nyt olisi aika kiskaista toinen kuppi sumppia koneeseen ja valmistautua muuttopäivään. Vähän jännittää. En tiedä jännittääkö uusi asunto vai tästä vanhasta lähteminen. Joku kuiteskin. Onneksi senkin jännäyksen voi kohdata tuossa hilepyttä herättävässä rotsissa.

Lupaan palata suoraan rikospaikalta, heti kun kerkeän!