BANAANILAATIKOITA & PITSIHAMETTA

Terveisiä banaanilaatikkojen ja muuttokaaoksen keskeltä. Viikonloppuna tapahtuva siirtymä hämeentien hypetetymmälle puolelle Vallilaan on niin käsin kosketeltavissa(ja ahdistavan lähellä) että meikäläinen skippasi tänään luentonsakin suosiolla ja jäi himaan pakkailemaan.

Poistuttiin neljän seinän sisältä myös jokaisen kaksilahkeisen painajaismaailmaan eli tuttavallisemmin Ikeaan. Joka ikinen kerta maratonilta tuntuvan rupeaman jälkeen muutama pieni, mutta suht oleellinen rästiostos on hankittuna. Saatoin myös haksahtaa johonkin, jota ei ole sisustuksessani nähty sitten teinivuosien. Kuulostaa lupaavalta, eikö?

Ennen kuin raahattiin kyseinen, vielä hieman kyseenalaiselta tuntuva ostokseni himaan, napattiin nopeasti muutama kuva meikäläisestä. Ei mitään ihmeellistä, mutta olin ylpeä, kun jaksoin pukeutua johonkin muuhun kuin neulekaapuun tai lökäreihin.

NEULEPAITA H&M/ VILLAKANGASTAKKI BIK BOKxOLSENS/ PITSIHAME 2NDHAND/ MOKKASAAPPAAT* VAGABOND/ LAUKKU 2NDHAND/
*saatu blogin kautta

Seuraavaksi ajattelin vetää vaatimattomasti puoli pellilistä uunijuureksia(bataattia, naaaam) ääntä kohden ja hyökätä sitten vaatekaappini kimppuun. Ei mikään ihan houkuttelevin rupeama, mutta sentään on tullut tän vuoden puolella karsittua mokoman sisältöä aika rankalla kädellä. Nyt kiitän kyllä syvästi itseäni niistä päivistä, kun olen sieltä kiskonut roipetta myyntiin.