AHKERA TOVERIMME KARMA

Jaaha. Karma puuttui taas peliin, niin kuin olen huomannut, että sillä on tapana. Kun pääsin valittamasta siitä, että olen jumittautunut mustiin lempifarkkuihini niin ne pamahtivat seuraavana päivänä haaroista risaksi. Ja koska ne eivät ole paksua puuvillaa vaan superelastista purkkamatskua, reikä senkun repeää repeämistään.

Olen siis farkuton. Ainakin siihen asti, kun uhraan jonkun iltani vaatekaupoissa kiertelyyn. Jostain syystä ei kiinnosta, ei sitten ollenkaan. Olisin ollut eilen keskustassakin, mutta jotenkin tuo jouluinen kulutusjuhla karkottaa meikälikan kaupoista pois alta aikayksikön.

Mustien farkkujen sijasta kiskaisin päälleni eilen siis mustat nahkabyysat. Olen yllätyksiä täynnä koko nainen. Noitakaan ette ole meinaan juurikaan nähneet.

NAHKABYYSAT JA VILLAKANGASTAKKI H&M/ KAULAHUIVI JA MEKKO ZARA/ NEULEPAITA* INDISKA/ BOOTSIT VAGABOND/2NDHAND/ KANGASKASSI* CHEAP MONDAY/
*saatu blogin kautta

Näin karman kelpoa työtä muuten myös eilen, kun käpöttelin nahkabyysissani pitkin Sturenkatua. Edessäni kulkeva nainen kanteli pahvilaatikkoa, jonka pohja hajosi ja koko sisältö levisi kuraiseen asfalttiin. Huudahdin aluksi kauhuissani jotain sekavaa ja voivottelevaa. Kunnes tajusin, että maassa kieriskeli kasa minkin turkkeja. Sellaisia pieniä ja nyljettyjä.

Siihen loppui voivettelut ja teki kiukuspäissäni lähinnä mieli potkaista vähän lisää kuraa karvakasojen päälle. Mutta jätin väliin, olisi se karma varmaan kostanut tämänkin.