STOP MESSING WITH ME

Meillä on nyt kameran kanssa vähän kränää. Se on selvästi tympääntynyt muhun. Keskiviikkona edelle meni meikäläisen pärstän sijaan jopa vieressä hengaileva kasvillisuus. Ja mua tommonen ihan kevyesti ärsyttää. Tekisi mieli repiä päänahasta irti hiustuppo jos toinenkin, mutta toisaalta se saattaa olla ihan muutaman viime päivän yhteisvaikutustakin.

Mutta koska oon mukamas aikuinen, niin hengitin syvään ja avasin valkkaripullon. Otin aika pitkän kulauksen ja tulin tulokseen, että kyllä julkaisen nähtäväksenne suttuisia kuvia. Hyi minua. Riittäiskö selitykseksi se, että niissä näkyy yksi viimeaikainen vaateostos, josta pidän oikein kovasti? Riittää, jos minulta kysytään.

NEULEPAITA + PÖKSYT 2NDHAND/ HATTU* LINDEX/ BOOTSIT VAGABOND/2NDHAND/
SORMUKSET GLITTER/ PUNOTTU RANNEKORU INDISKA/ RANNEKE* IDEAKORU/

*saatu blogin kautta

Se uusi tulokas on tietysti tuo päällä näkyvä harmaa neulepaita. Ongin sen forssalaiselta kirpputorilta muutamalla latilla, vaikka se vähän haiskahtikin ja pelkäsin sen kutittavan. Mutta onneksi hassasin. Pesun jälkeen siitä kuoriutui aikasmoinen kaunokainen, joka odotuksien vastaisesti ei kutita lainkaan, vaan lämmittää mukavasti.

Kelpaa paremmin kuin hyvin nyt, kun pihalla viuhuu ihan kunnon talvi. Jos minulta kysytään, niin ihan muutaman kuukauden etuajassa. Vai onko linjoilla ihan oikeasti joku sellainen masokisti, jonka mielestä tuo hyytävä tuuli ja pipojen käyttäminen lokakuussa on ihan normaalia? Ilmianna itsesi, niin voin koittaa ymmärtää.