SLIPPING THROUGH MY FINGERS

Näiden lauantaisten kuvien piti jäädä julkaisematta, sillä näytin niissä mielestäni jotenkin erityisen mäjähtäneeltä. En tiedä oliko osaa niillä muutamalla perjantaisella viinilasillisella, joita kerskuin täälläkin juovani vai laittoiko toi viime viikonlopun harmaa sateisuus muuten vain väsyttämään.

Mutta kun on maannut kolme päivää kotikolossa nenäliinojen keskellä, tukka likaisella sykeröllä ja sama yöpaita päällänsä, katsoo noita kuvia vähän eri kantilta. Oon meinaan ihan pirun hyvän näkönen likka näissä. Ettäs tiiätte. Ainakin jos vertaa tuohon nykyiseen peilikuvaansa, joka vaatisi kipeästi suihkua ja hellää huolenpitoa.

TAKKI CUBUS/2NDHAND/ KAULAHUIVI* PIECES/ FARKUT MAC/
FARKKUPAITA LINDEX/ NILKKURIT* DINSKO/ LAUKKU H&M/

*saatu blogin kautta

Piru muuten miten paljon tylsistyttää tämä sisällä pötköttely. Onko väärin, jos tästä kaikesta kipeilystään huolimatta kirmaa ihan nopeasti suihkun kautta pihalle? Oon tällä hetkellä jotenkin satavarma, että tuo pihalla satumaisesti hohtava aurinko sais terveemmäksi kuin yksikään tabletti tai levätty tunti.

Joo, tuonne mä meen.