PIN UP HAIR&YES DEAR

Olettekin ehkä saattaneet huomata, että viime aikoina ei oo ihan ollut tukka kuosissa. Se on viihtynyt niin ihmeellisillä sykkyröillä ja ponnareilla sekä melkeinpä jokaisen omistamani hatun alla. Syy on sekä nähtävissä että arvattavissa.

En meinaan ole käynyt kampaajalla puoleen vuoteen.

Kesän jaksoin vielä sutia tummaa peittämään tyvestä puskevaa omaa, vaaleampaa väriä, mutta sitten vain yksinkertaisesti kyllästyin. Tuntui niin hölmöltä lappaa jatkuvasti lisää väriä päänahkaansa, kun hiuksien kanssa voisi ottaa rennomminkin. Siispä päätin, että nyt voisi taas olla aika pyrkiä kohti omaa, vaaleampaa hiusväriä. Siinä sitten kituuttamalla kasvattelin hiuksiani siihen kuntoon, että tyven oma väri oli hyvin nähtävissä.

Kahden kuukauden kärsimys päättyi tämän viikon torstaina – vihdoinkin! Tukkataiat tehtiin jälleen yhteistyönä samassa kampaamossa, Pin up Hair:ssa Punavuoressa, mutta tällä kertaa hiukseni laittoi supersuloinen Harriet. Yhteinen sävel taisi löytyä heti istahduttuani tuoliin, joten luotin kesästä kärsineet hiukseni aikasmoisen iloisin mielin Harrietin hoivaan.

Yllä näkyy ennen-kuva hiuksistani, jonka mieluiten jättäisin julkaisematta ja unohtaisin tuon tyvikasvun lopuksi elämäkseni. Mutta onhan se nyt kiva nähdä, että millainen hirvitys Harrietin pitikään taltuttaa. Toisessa omakuvassa puolestaan näkyy tilanne ensimmäisen värjäyksen jälkeen. Saatoin hieman tirskahtaa ja muistella lukioikäisenä tekemääni muutosta mustasta blondiksi. En kuitenkaan ikävöi aikaani porkkanapäänä, joten heitettiin heti perään lisää väriä ja taittoväriä. Ihan täysin ei saatu tuota mun punapigmenttiin taipuvaista tukkaani taltutettua, mutta lopputuloksesta tuli siitäkin huolimatta kaunis.

Latva vaaleni entisestään, jotta en joudu luopumaan liukuvärjäyksestä, johon olen edelleenkin vähän turhan kiintynyt. Aiemmin tummanruskea osio vaihtui tuollaiseen lämpöiseen toffeeseen, joka koitetaan varmasti myöhemmin Harrietin kanssa saada taitettua vielä hiekkaisemmaksi ja ihan tyveen laitettiin hieman tummempaa, joka vaalentuessaan pitäisi sekoittua hyvin omaan hiusväriini. Leikkaus pidettiin aika simppelinä. Huonot latvat veks pois suht graaffisella tasauksella ja hippasen lyhyempi etukaistale. Siis tuo asia kasvojen edessä, mitä ei voi enää kai kutsua edes etuhiuksiksi.

Mitäs tykkäätte?

Mä tykkäsin niin paljon, sekä hiuksista että Harrietista, että juonittiin vähän kivaa teille lukijoillekkin. Teillä kun on mahdollisuus saada Harrietin tekemistä väri+leikkaus-paketeista -25% koko lokakuun ajan! Muistakaa vain sanoa ajanvarauksen yhteydessä, että bongasitte jutun blogistani niin Harriet tietää antaa teille alennuksen. Oon hurjan innoissani, toivottavasti joku muukin hiusongelmien kanssa painiva saa tämän tarjouksen avulla itselleen uudet syyskutrit edullisempaan hintaan.

Yhteystiedot näkyvät kuvistakin, mutta kirjoitetaan varmuudeksi tähänkin:

Pin Up Hair Room/Harriet
Sepänkatu 9/ 00150 Helsinki
puh. 040 963 6557
www.pinuphair.fi
Ajanvaraus netissä 24/7