PIKKIRIIKKISEN HETKEN VAIN

Piti ihan pikaiseen koota teille pikkiriikkinen katsaus puhelinnäpsyihin, joita on tullut lähiaikoina latailtua instagramiin.

Lähiaikoina tarkoittikin sitten melkein kahta kuluvaa kuukautta. Pikkiriikkinen kuutta kollaasia ja pikaisestakin voidaan olla montaa mieltä. Tosin aika menee kuin siivillä, kun taustalla jyllää kunnon hipsterihaikuja ja koneen vieressä nököttää sammiollinen pinaattipastaa. Suosittelen ihan kaikille. Tai oikeastaan miinustaisin yhtälöstä vielä tuon läppärin ja ottaisin vaan ihan lungisti. Heittäisin jalat kattoon ja lukisin vähän kirjaa.

Mutta eksymättä aiheesta, niihin kuviin. Ei mitään maata mullistavan uutta tälläkään kertaa. Masun täytettä, mutrunaamaa ja paikkoja joissa on tullut käytyä.

Kuvat näyttivät niin kivoilta, että oikein vähän heristin itselleni sormea lähiaikojen instagram-aktiivisuudesta. Nuo harmaat ja tihkusateiset aamut kun eivät mitenkään kovin hanakasti inspiroi kaivamaan luuria pois taskusta. Pikemminkin työntämään ne räpylät vielä vähän tiukemmin takin uumeniin.

Mutta sellaista tää syksy kai vaan on. Pastan aiheuttamia hiilariövereitä ja vähän kurjaa keliä. Kyllä se talvi sieltä kohta tulee. Ja kyllä se kuvausinspiraatiokin taas jostain palautuu. Näitä kahta odotellessa ajattelin painella kuumaan suihkuun ja ehkä katsella yhden jakson muumeja kainalokaverini kanssa.

PST! Jos mahtavasta mainospuheestani huolimatta kuitenkin innostuitte ja haluatte seurata meikäläistä instagramissa, niin muthan löytää sieltä kun syöttää hakukenttään @piukkuu