jiggle hi, jiggle low

Värikkäitä sormenpäitä vahvasti fanittavaksi naiseksi olen ollut naurettavan laiska lakkaamaan omiani. Taisin sutia kynsiäni viimeksi noin kolmisen viikkoa sitten hiekkaisella nudella ja katselin, kuinka se pikku hiljaa lohkeili pois. Ilman että tein elettäkään uuden maalipinnan eteen.

Laiskan lorvailijan sai liikkeelle vasta Essien uusi talvikokoelma sekä muutama ylimääräinen hilelakka, jotka kävin poimimassa postista alkuviikosta. Sillä jos kesällä ilakoidaan pastelleissa, niin syksyn pimeinä kuukausina on lähes ehdotonta lakata kynsiin niin monta kerrosta hilettä kuin mahdollista. Hyvä määrä on se, jolla saa pahimmankin pissiksen paljettimekon vihertymään kateudesta.

Aluslakkana toimi 2014 talvikokoelmaan kuuluva, hauskasti vihreään vivahtava ”jiggle hi, jiggle low” ja glitterin määrästä piti huolen kaksi kerrosta lakkaa nimeltä ”summit of style”. Jälkimmäinen on luonnossa ihanan kuparinen/pronssinen, kuvassa vähän pliisuhko.

Mutta kyllä kimmeltää, sen lupaan!

Lakat saatu blogin kautta.