YES DEAR IS MOVING!

Minulla olisi vielä muutama yltiövärikäs graffitikuva takataskussani. Säästelin niitä varta vasten tätä hetkeä varten, koska näytän niissä niin pirun onnelliselta. Tukka sekaisella kikkuralla keikkumassa pään päällä ja hymy kaartuneena korvasta korvaan. Tuolta haluaisin näyttää aina. 

Ja tuolta olenkin itseasiassa näyttänyt tämän viikon. Kaikki tuntuu menevän putkeen niin yksityiselämässä, kuin bloginkin tiimoilta. Jaa miten niin, kysyy ihan varmasti joku viitaten jälkimmäiseen onnellisuussyyhyn. 

No siten niin, että määpä likka täten ilmoitan, että ensi viikon keskiviikosta alkaen minun pikkuriikkinen, mutta jo aika kunnioitettavasti kuusi vuotiaaksi vanhentunut blogini siirtyy. Ensimmäistä kertaa ikinä, olen valmis hylkäämään totaalisen itsevaltani ja liityn ihanan lämpöiseen perheeseen, joka kantaa nimeä Bella-blogit! 

Infoilen lisää vielä ensi viikolla siirtoaikataulusta, jos siinä nyt on jotain infoiltavaa. Yhden päivän saattaa yhteydet takkuilla, kun siirrellään tuota suht mittavaa postausmateriaalia osoitteesta toiseen, mutta eiköhän tää kaikki tästä. Itse oon ainakin hirmuisen innoissani, toivottavasti ootte tekin. En ees jaksa kirjottaa sitä tutuksi tullutta ”mikään ei muutu”-mantraa, koska tavallaan mä toivon että joku muuttuu. Että saan uutta puhtia ja intoa, uusia kokemuksia ja asioita, joista oppia. 

Toivon myös ihan hirmuisesti, että te ootte mielissänne tästä siirrosta! En keksi tähän hätään enempää itseni näköistä blogiportaalia ja auttaa asiaa sekin, että joukoissa vaikuttaa muutama pirun hyvä ystävä. Mulla on jotenkin todella hyvä ja lämpöinen fiilis tästä siirrosta, toivottavasti teilläkin 


Nyt mä meen keittämään kahvia, kannan sitä ison kupillisen tuolle edelleen tuhisevalle peittomytylle ja vietän mitä luultavimmin mitä ihanimman lauantain. Tehkää tekin niin!