WICKED WITCH

Muistan muutaman hyväntahtoisen kommentin viime syksyltä, kun viiletin menemään pitkissä violeteissa hiuksissani ja mustissa vaatteissa. Noita-akka taisi olla yleisimmin käytössä oleva termi, varsinkin silloin, kun painoin kutrieni seuraksi vielä mustan, leveälierisen hatun. 

Luulin maagisten vaikutteiden tulevan yksinomaan villin värisistä hiuksistani, mutta sieltä se kommentti taas eilen tuli. Vika lienee siis hatussa. Tai naamassa.

NEULETAKKI* INDISKA/ TRIKOOMEKKO H&M/ MOKKALAUKKU ZARA/2NDHAND/ MOKKAKENGÄT* SELECTED/ RANNEKORU INDISKA/ HATTU* LINDEX/

*saatu blogin kautta

Kuvissa näkyy muuten kaksi kuluneen sesongin käytetyintä vaatekappalettani. Ostin harmaan trikoomekon yksi viikonloppu hädissäni, kun halusin illaksi jonkun simppelin vaatekappaleen koruröykkiöideni seuraksi. Yllättäen harmaa väri ja rento malli ovat miellyttäneet niin paljon, että olen hengaillut tuossa kymmenen euron vaatteessa ihan koko rahan edestä. 

Neuletakin puolestaan sain keväällä mukaani eräältä showroomilta, ja se on siitä asti keikkunut päällä ihan viikoittain. Ei mitenkään yllättävää, mulla kun on ollut tapana ennenkin jumahtaa näihin Indiskan neuleisiin. Ovat vain yksinkertaisesti parhaita.