PIECE BY PIECE

Jos kehtaisin, niin kirjoittaisin tähän noin tusinan verran kirosanoja. Mutta en kehtaa. 

Tyydyn vain toteamaan, että alan olemaan aika kypsä tähän päänssärkyyn, joka on jäytänyt kalloani viimeisimmän viikon ajan. Tohtori Googlen syyttävä sormi osoittaa aika vahvasti jännityspäänsärkyyn, joka mitä ilmeisimmin johtuu stressistä(mistä mä ees kehittelen sitä saakeli) ja yleisestä jumituksesta niskoissa ja hartioissa. Tiedän, että pitäisi tehdä se legendaarinen kesän jälkeinen paluu kuntosalille(varsinkin kun mulla edelleen on se jäsenyys tuonne Hakaniemen Ladylineen), mutta tänäänkin jäi joogat välistä, kun koitin nukkua jyskyttävää hedaria pois. Huomenna uusi yritys taas. 

Niskajumien kanssa ei tunnu hyvältä myöskään istua tietokoneella, joten heitän vain nopeasti eetteriin kuvat viime viikon sumuiselta päivältä. Olin silloinkin niin kiukkuisen näköinen kiukkuilevan pääni takia, että tyydyttiin kuvaamaan vain yksityiskohtia. 

T-PAITA + RUUTUPAITA GINA TRICOT/ FARKUT MAC/ LENKKARIT VAGABOND/ 

REPPU* MONKI/ SORMUKSET GLITTER/ 

*saatu blogin kautta 

Sormukset ovat muuten lahja Mimmiltä, joka muisti minun hukanneen tuollaisen hopeisen eternity-sormuksen viime talvena. Tarkemmin ottaen viime joulupäivänä, punaviiniglögin aiheuttamissa pikku hiprakoissa. Itkin sormuksen perään mitä ilmeisemmin aika vuolaasti, kun muija muisti sen vieläkin. No siinä se taas killuu. Jotain iloa näihinkin päiviin. Kiitos Mimu! 

Nyt aattelin heittää muutamat asanat ihan leppoisasti tuossa kotimatolla, käydä kuumassa suihkussa ja mennä takaisin nukkumaan. Huomenna pitäisi taas istua muutama mokoma tunti koulussa ja tietokoneen äärellä. Toivotaan, etten tee kuolemaa ihan niin helposti kuin tänään, jolloin oli pakko päästä vaaka-asentoon heti koulun jälkeen, vaikka taisin puuhata illustrationin kimpussa vain nelisen tuntia.