PERSOONALLINEN KALENTERI GIVEAWAY

Vielä muutama vuosi sitten, en oikein ymmärtänyt kalenterin merkitystä. Ostin kyllä vuosittain kirjakaupan valikoimasta jonkun soman ja pienen, mutta en kirjoittanut sinne ikinä juuri mitään. En tiedä tarkoittaako se sitä, että minulla ei juurikaan ollut kirjattavia tekemisiä vai selittääkö sen, miksi unohtelin aina niin paljon kaikkea. 

Vaatimustaso kalenterin suhteen kasvoi jotain potenssiin sata, sen jälkeen kun muutin opiskelujen perässä Helsinkiin. Yhtäkkiä olikin ihan törkeästi kaikkea, mitä piti muistaa. Ja koska mun pääkoppa on oikeasti tasoa siivilä, niin kirjaan ylös ihan kaiken. Sieltä löytyy siis luentojen, tenttien ja muiden koulujuttujen lisäksi esimerkiksi blogitilaisuuksia, joihin oon ilmoittanut meneväni, treffejä tyttöjen kanssa, tärkeitä huomautuksia itselleni (esim. palauta perkele ne kirjaston kirjat) ja muuta hyvin oleellista. 

Mulla oli viime vuoden käytössä persoonallisen kalenterin sellaine neliön mallinen kalenteri ja se oli ihan huippu. Sinne mahtui kaikki, se pysyi moitteettomassa kunnossa vuoden ympäri ja itse suunnitellun ulkoasun takia en ollut suinkaan kyllästynyt siihen kahdentoista kuuakuden jälkeen, vaan olisin oikeastaan halunnut toisen samanlaisen. Unohdin tilata uuden kalenterin ennen vanhan loppumista, joten jouduin kitkuttelemaan muutaman viikon sellaisella tavallisella ja tiedättekö……mun meni pannu ihan jumiin sen kanssa. Ihmeellinen rimpula, johon ei mahtunut kirjoittamaan mitään. En tykännyt sitten yhtään. 

Siispä olin aika iloinen, kun mun uusi kalenterini vihdoin saapui uuteen kotiinsa viime viikolla. Tää on vielä vähän isompi kuin se viime vuotinen, mutta sitä parempi! Vaihdoin mä sentään ulkoasuakin, tällä kertaa tuollaiseen suht tyttömäiseen vaaleanpunaiseen. 

Identiteettikriisi here i come. 

Kalenteri on saatu blogin kautta, mutta arvakkaapa, mulla olisi teillekkin arvottavaksi yksi samanmoinen! Tai siis ei tietenkään samanlainen, mutta lahjakortti, jolla voitte ostaa itsellenne itse suunnittelemanne kalenterin. Noissahan saa valita kaiken aina koosta, kansikuvista ja sisällyksestä jopa noiden mukana tulevien viivoittimen ja kuminauhan väriin asti. Takuulla uniikki kalenteri siis. 

Osallistut kilpailuun jättämällä kommenttia tämän postauksen kommenttilaatikkoon. Kirjoittaa voit mitä vain, kunhan laitat mukaan sähköpostiosoitteesi! Kilpailuaika päättyy tämän viikon sunnuntaina eli 14.9 kello 23.59. Lahjakortin arvo on 37 euroa, ja sillä saa itselleen minkä tahansa noista kalenterimalleista. 


Jos kiinnostaa kurkkailla, mitä sillä lahjakortilla voisi saada, niin käykää kurkkaamassa persoonallisen kalenterin sivut (TÄÄLTÄ!) 

!!ARVONTA PÄÄTTYNYT JA VOITTAJALLE ILMOITETTU!!