NEST

Mahdattekohan muistaa sen, että meikälikka asui koko viime talven siinä yhdessä ja samassa huivissa? Tai itseasiassa sitä edellisenkin. Sellaisessa supermuhkeassa, hieman ehkä jopa kärsineessä harmaassa Zaran huivissa, jonka ymppäsin asuun kuin asuun.

Olin arvatenkin suhteellisen tyytyväinen, kun löysin kesän alennusmyynneistä sille siskon. Kooltaan ja matskultaan samanlainen, mutta se onkin ruudullinen. Oon asunut siinä nyt jo muutaman viikon aika tiiviisti ja mietinkin, että pitäisköhän ihan suosiolla käydä katsomassa josko näitä löytyisi tämänkin talven mallistosta ja esimerkiksi ihan rehellisesti dumpata kaikki muut kaulahuivit. Tuon saa kiedottua kaulan ympärille sellaiseksi lämpöiseksi pesäksi, että tekisi mieli vain nauraa kaikille muille rimpuloille.

FARKKUTAKKI 2NDHAND/ SAMETTIMEKKO MONKI/2NDHAND/ KAULAHUIVI ZARA/ LENKKARIT VAGABOND/ KANGASKASSI* NOISY MAY/

*saatu blogin kautta

Huiviin muutosta siihen vähän konkreettisempaan eli blogimuuttoon! Nämä kasaritukkaiset asukuvat kun ovat viimeiset tässä osoitteessa. Keskiviikosta alkaen blogi löytyykin sitten osoitteesta yesdear.bellablogit.fi. Ulkoasua hiotaan vielä luultavasti koko viikon, mutta lupaan palata postauksien kanssa heti, kun uusi blogisivu on saatu avattua. Toivottavasti seuraatte perässä :*

PS. 22-vuotias ja otsassa ryppyjä!!!

Jumalauta saakeli mää lähen kohta johkii botox-lomalle Tallinaan.