MY MAD FAT OBSESSION

No onko tylysää? 

Ei se mittään, niin mullakin. Tai ei oikeastaan edes tylsää, vaan lähinnä kaipaan itselleni jotain nollat tauluun viihdettä illan vikoiksi tunneiksi. Kun kaikki kirjahyllyn opukset tuntuu olevan koluttu, käännyin Yle Areenan tarjonnan puoleen. 

Siispä vinkkinä teille muille tylsistyjille ja myöhäisherännäisille: löysin ehkä just päheimmän tv-sarjan, mitä oon hetkeen katsellut. Se kantaa nimeä My Mad Fat Diary ja se on eeppisen hyvä brittipläjäys tytöstä nimeltä Rae, jonka elämä ei ole ehkä ihan sieltä helpoimmasta päästä.

En kerro enempää, sillä vaadin, että käytte katsomassa ainakin ensimmäisen jakson. Jos itse juoni ei nappaa, niin inspiroitukaa sitten vaikka tuosta ysäritunnelmasta. Meikään uppoo oikeastaan kaikki. Erityisesti tuo karski huumori, joka voisi olla suoraan kuin meikäläisen suusta. Iso peukku tälle!

Jaksot löytyy TÄÄLTÄ! 

Jos vielä yksi jakso ja sitten vihdoin nukkumaan….