JUST NOT WORKING

Omituinen fiilis se vain jatkuu. Silloin vissiin olisi parempi olla kirjoittamatta mitään. Ja niin mä vähän ajattelinkin tehdä. Sen sijaan suunnittelin hyppääväni peiton alle kera teemukin ja heittää netistä jonkun mahdollisimman yksinkertaisen elokuvan pyörimään. Ihan rehellinen aivot narikkaan-meininki siis täällä päässä. 

Sitä ennen kuitenkin asukuvat päivältä, jolloin oli parempi olla katsomatta kameraan. Aikaisemmin päivällä jyllännyt migreenikohtaus, yllättävän kesäisissä sadekuuroissa kastunut hiuspörrö ja tyttötreffien aikaansaama sipsipöhötys eivät tehneet oloa kaikista parhaimmaksi. Minkä saattaapi ehkä huomatakkin.

Oli siitäkin huolimatta pakko ikuistaa nuo kesällä ostetut housut. Ne ikäänkuin vahingossa päätyivät luokseni, kun päiväkävelyni tuoksinnassa eksyin läheiselle pihakirpparille. Ovat muuten kalpean vaaleanpunaisen värinsä takia yhtaikaa sekä hyvin ajankohtaiset että hyvin epäpauliinamaiset. Mutta ne ovat saaneet kovasti kehuja ja tuntuvatpa ne jalassakin erittäin mukavilta. Ajattelin siis uskoa näitä kahta faktaa ja hyppiä ne jalassa niin pitkällä syksyyn, kuin vain tarkenee. 

HOUSUT 2NDHAND/ PELLAVATOPPI + KAULAHUIVI + BALLERINAT H&M/

 MOKKALAUKKU 2NDHAND/ NEULETAKKI* INDISKA/ 

*saatu blogin kautta

Tarkenemisesta puheen ollen, musta tuntuu, että olisi vissiin aika päivittää kenkäkaappi taas vuodenajan mukaiseksi. Se käy onneksi suht näppärästi vierailemalla ullakolla. Toisaalta ei haluaisi vielä kallistua syksyn puolelle, mutta toisaalta…nuo paljaat jalkapöydät alkavat näyttämään jo hieman hupsuilta. Varsinkin kun kaverina keikkuu suhteellisen muhkea kaulahuivi.