FUCKING FUCKING WIND

Tiedostan kyllä, että joka tuutista tunkee nyt tietouteenne sitä faktaa, että herranjumala tuolla pihalla on kylmä. Mutta sanon hei sen silti: herranjumala tuolla pihalla on kylmä.

Eilinen oli vielä ihan naurettavaa laatua. Luulin lähteneeni kaupungille suht hyvin varustatutuneena, saakeli takki ja huivit ja kaikki päälläni, mutta meinasin jäätyä viimeistään siinä vaiheessa kun olin odottanut seuraava bussia plus miinus parikytä minuuttia. Että ei siinä lakossa muuten mittään vikaa. Paitsi kylmyys.

Päätettiin ikuistaa Emmin kanssa asutkin, vaikka kuvailua hieman häiritsi omat manailuni siitä, kuinka aattelin myydä just nyt koko omaisuuteni ja muutta Aasiaan. Että sillai vähän otti pannuun se luihin ja ytimiin tunkeutuva merituuli.

TAKKI 2NDHAND/ KAULAHUIVI H&M/ LOAFERIT VAGABOND/2NDHAND/ NEULEPAITA SOYACONCEPT/ MOKKALAUKKU ZARA/2NDHAND/ FARKUT ORSAY/

Takki on muuten uusi, vaikka mulla ei oikein olisikaan lupaa ostaa yhtäkään vaatekappaletta, joka kulkee nimellä takki tai jakku. Bomberit ja bikerit ovat myös kieltolistalla, ihan vaan etten pääse huijaamaan. Sain kesällä siivottua eteiseni rekeille muutaman tyhjän henkarin ja haluaisin myös pitää asian sillä tolalla. Vieraidenkin saattaa olla astetta mukavampaa heittää päälliskamppeensa roikkumaan henkarille kuin meitsin pölyisille lattioille.

Mutta niin, tämän kohdalla tein pienen huijauksen.

Mulla kun kävi reipas viikko sitten kylässä Nadja, tarkoituksenaan selailla läpi mun kirppikselle menevät tavarani. Satuin ovelana kettuna kysäisemään, olisiko Nadjalla itsellään jotain ylimääräistä takkia ja se tulikin mun luokseni tuon Onlyn mallikappaleen kanssa. Tehtiinkin sitten vaihtarit, jonka seurauksena Nadja sai muutaman pitsiunelman ja Benettonin kasarijakun ja meikä juuri sopivan takin syksyn synkkyyteen.