EVERYTHING IS NOT ALLRIGHT

Olen huomannut, että vaikka kuinka huonosti asiat olisivat, mulla on kaikki aina ihan hyvin. Vaikka haluaisin parkua kuin pieni vauva, niin mä pärjään kyllä. Huomasin tämän taas viikonloppuna, kun muutama korttitalo kaatui tuulessa. Vaikka tuntui kuinka pahalta tahansa, huomasin toistelevani noita kahta lausetta. Kai se on vain helpompaa sanoa niin, kuin kohdata todelliset tunteensa. Tai ehkä se on sitä, että tahdon märehtiä asioita omassa rauhassani. 

Mutta nyt ajattelin sanoa sen. Kaikki ei oo ihan hyvin. Mutta kyllä mä silti taidan pärjätä. Nyt ei vaan tee mieli kirjoittaa ja koittaa esittää iloista. Toivottavasti se on teillekkin ihan ok. Että saan olla ihan pienen hetken heikko. 

NEULE, TOPPI, HATTU, BALLERIINAT JA LAUKKU 2NDHAND/ 

TEKONAHKAISET LEGGINSIT H&M/ 

Kuvamateriaali on jo muutaman viikon takaa, mutta siinä oli nyt oikea fiilis. Tuollainen surullisen toiveikas. Muuten minulla ei ole näistä oikein muuta sanottavaa, kuin että porttikongissa haisi pissa ja tuo keltainen syysneule näyttää peilistä ihanalta ja näissä kuvissa jotenkin hassulta säkiltä. 

Palaillaan taas, toivottavasti pää pystyssä ja edes jokin asia reilassa. 

PS. sain tekstin kirjoittamisen ja julkaisu-napin painamisen välissä puhelinsoiton, joka teki tästä päivästä just hieman aurinkoisemman. Ehkä tää kaikki tästä taas suttaantuu!