11 DAYS AGO @SUVILAHTI

Jos vaan millään sopii, niin voitaisiinko ihan hetkinen vielä leikkiä, että se ihanan lämmin syyskuu vaan jatkuu ja jatkuu? Ja jos voitaisiin palata tasan yksitoista päivää taakse päin ja leikkiä, että nämä aurinkoiset kuvaruudut vastaisivat todellisuutta tuolla ikkunaruudun takana?

Tasan yksitoista päivää sitten oli meinaan paras lauantai miesmuistiin. Nukuttiin niin pitkään kuin jaksettiin, syötiin aamupalaa varmaan toista tuntia sohvalla makoille ja kierreltiin lähimmät kirpputorit asiaan kuuluvalla hartaudella. 

Iltapäivällä poimittiin pussillinen croisantteja, muutama bisse ja käpöteltiin hengailemaan Suvilahteen. Mukana oli myös kamera ja pussillinen asfalttiliituja. Sopivan lungia tekemistä päivälle, jolloin ei oikein jaksanut tai tarvinnut tehdä mitään tähdellistä. 

Retki Suvilahteen on säästäväisen likan päivämatka Berliiniin. Ihan oikeasti. Tiedätte kyllä miten innoissani olen räävityistä seinistä ja lungista meiningistä. Tuolla saa sen kaiken. Ja voi ihan rennosti istuskella jonkun yhdistyksen väärin kasaamassa pihakeinussa ja mussutella eväshiilareita napaansa. Eniten ehkä harmittaa, ettei tullut käytyä useamminkin. Varsinkin, kun se on ihan tuossa naapurissa.