THE RETURN OF THE GIRL WHO WEARS SKIRTS

Tänä kesänä löysin itsestäni uudestaan sen mekkotytön, joka on ollut hetkisen aikaa piilossa. En tiedä johtuiko se tuskallisista helteistä, joiden aikana housut aiheuttaa lähinnä puistatusta, vai siitä, että omissa nahoissaan on ollut erityisen hyvä olla lähiaikoina. Ei paljoa kiinnosta, että kaipaileeko käsivarret treeniä tai onko rusketus ihan kohdillaan. Minähän pukeudun mekkoihin ja vielä mieluummin hameisiin ja näytän pitkää kieltä muille, vaikka niitä nyt ei toivottavasti voisi vähempää kiinnostaa meikäläisen epäkohdat. 

Hienoa tässä kaikessa on ehdottomasti se, etten ole ostanut tänä kesänä kuin muutamia vaatekappaleita, sillä juurikin niitä yksilahkeisia vaatekappaleita mun vaatekaappini on pullollaan. Yksi kesän lemppareista on taitanut olla reilireissulta kotiin tuotu asteekki kuvioinen mekko. Ja reissusta tulee vierähtäneeksi tänä kesänä kolme vuotta. 

Muutaman hameen olen kiikuttanut kotiin kirpputorilta, mutta tämä kuvissa näkyvä on itseasiassa ihan oikeasta vaatekaupasta. Käyn niissä nykyyän aniharvoin muuta kuin työn merkeissä, mutta poikkesin tylsyyksissäni muutama viikko sitten Forssan Lindexiin ja tein täsmäiskun alerekille. Ostin muutaman jakun, ylisuuren farkkupaidan ja leopardikuvioisen hameen. 

Sanaparina ei ehkä se miellytävin, mieleen tulee lähinnä joku ruskeansävyinen makkarankuori, mutta tää on musta erittäin makea. Toimi vielä toissa viikonloppuna pelkän t-paidan kaverina, mutta ajattelin koittaa myös mitä tää tykkäisi ohuista sukkahousuista ja nahkatakista. Tuskin pistää ihan kamalasti ainakaan hanttiin. 


HAME LINDEX/ T-PAITA H&M/ REPPU TOPSHOP/ AURINKOLASIT* CELINE/ 

SANDAALIT DINSKO/ RANNEKORU* IDEAKORU/ 

*saatu blogin kautta 

Alimmassa kuvassa näkyy muuten ehdottomasti tämän kesän käytetyimmät kengät. Ne ovat myös aiheuttaneet lievää hämmennystä. Useampi kun on sattunut tykästymään niihin ja kysymään, että mistä ihmeestä ne oikein on ostettu. ”Dinskosta, viisi vuotta sitten”, ei ilmeisesti ole se oletettavin vastaus. 

Mutta mitäpä uutta mulle ikinä olisikaan. Paitsi tuo villi kisukuosinen hame.