NO EXAGGERATION

Se ois nyt sit taputeltu.

Kesä meinaan. En tarkoita, että se välttämättä olisi ohi, mutta jotenkin tällä viikolla on tuntunut, että on taas aika aloittaa alusta. Vuosi meinaan. 

Mä olen ihminen, joka rakastaa uusia alkuja. Siksi mun vuotenikin tuntuu alkavan aina kahdesti. Tammikuussa painelen hippulat vinkuen ryhmäliikuntatunneille ja ryystän viherpirtelöitä posket lommolla. Ja se on ihan kivaa. Vaikkakin musta tuntuu, että silloin mieli vain kaipaa virikkeitä ja keho huoltoa, kylmän ja viinintäyteisen talven jäljiltä.  

Syksyisin mä puolestani siivoan asuntoni(tai vielä parempi, muutan), kannan kaiken ahdistavan kirpputoreille, hipelöin vaatekaappini pehmoisia neulepaitoja ja suunnittelen tulevaa. Syksyisin mulla on myös tapana palata häntä koipien välissä takaisin blogin pariin.

Mutta se siitä. Olen jälleen katumukseni(ehkä hieman liioitellun sellaisen) ilmaissut ja ajattelin palata ruotuun. Mikäpä olisikaan parempi tapa, kuin esitellä asukuvat, jotka on otettu, heh heh, yli kuukausi sitten. 

PELLAVAPAITA GINA TRICOT/ KAULUSPAITA 2NDHAND/ FARKUT MAC/ 

SANDAALIT DINSKO/ AURINKOLASIT* CELINE/ 

*saatu blogin kautta 

Tuolloin oli vielä pirullisen kuuma, mutta hyvin voisin varioida tuota asua vielä nytkin. Pellavapaidan tilalle ehkä joku neule, jalkaan jotain semisti sateelta suojaavampaa ja lantiolle se vaatekaapin kirjavin kauluspaitahuitula. Arskat nokalle ja menoks.