I’M NOT IN THE MOOD

Jestas, kuinka vähän tällä hetkellä kiinnostaa lätistä vaatteista. 

Ei siksi, että olisin menettänyt mielenkiintoni, vaan siksi, että satun tällä hetkellä sekä työskentelemään että opiskelemaan mokomien parissa. Siispä niistä puhuminen vapaa-ajallakin tuntuu hieman koomiselta. Varsinkin kun muutaman tunnin päästä lampsin taas töihin Aleksille, kuudeksi tunniksi puhumaan vaatteista ja välilehdessä komeilee lukujärjestys, jonka mukaan koulun penkille pitäisi palata tasan viikon päästä. Aloitamme niinkin mukavalla aiheella kuin materiaalien kemialliset käsittelymenetelmät. 

JAKKU LINDEX/ FARKUT MAC/ T-PAITA GINA TRICOT/ KANGASKASSI* CHEAP MONDAY/ TENNARIT VAGABOND/ RANNEKELLO* DANIEL WELLINGTON/

*saatu blogin kautta 

Tyydyn siis vain toteamaan, että minulla on uusi lempijakku. Sen kuvio vaikuttaa epäillyttävästi eläinkuosilta, mutta en ole varma onko se sitä. Se on ihanan ohutta materiaalia, yhtä aikaa skarppi sekä rento ja siinä on niin isot taskut, että niihin sujahtaa käsi kokoajan kuin huomaamatta. Kaiken lisäksi siinä komeili muutama viikko takaperin niin komea alelappu, että olisi ollut suorastaan rikos jättää se ostamatta.